H AllCom είναι μια εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της πληροφορικής και στο πεδίο των IT υπηρεσιών.

Από το έτος ίδρυσής της το 2007 έως σήμερα η εταιρεία ακολουθεί μια ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες και σταθερές συνεργασίες με τους προμηθευτές της.

Η AllCom δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της ανάγκης στην αγορά για αξιόπιστους συνεργάτες με υψηλά στάνταρτ συνεργασίας.

Τα γραφεία μας βρίσκονται κοντά στο κέντρο της Αθηνάς με κύρια υποδομή το εύψυχο ανθρώπινο δυναμικό μας παρέχοντας ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη από την πρώτη στιγμή και στηρίζουμε την ανάπτυξη του. Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουν οι πελάτες μας το μέγιστο των συστημάτων που προσφέρουμε και να πετύχουμε την ισορροπία μεταξύ Low Budget / High Quality.

Από την αρχή αναπτύξαμε σύστημα CRM (Customer Relationship Management) με ERP (Enterprise Resource Planner) οπού οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση μέσω διαδικτύου για των έλεγχο της πορείας των εργασιών και υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Για την υποστήριξη των πελατών μας και του τεχνικού προσωπικού διαθέτουμε τρία enterprise cloud data centers σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, και μια εφεδρική μονάδα που στεγάζεται στο χώρο των γραφείων με σύνδεση οπτική ίνα 100Mbps και εφεδρικά VDSL 50Mbps.

Το κύριο προϊον που προσφέρουμε είναι οι υπηρεσίες μας. Η μεταπώληση ηλεκτρονικού εξοπλισμού είναι κατά το πλείστον συμβουλευτικα και μέρος των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρουμε με βάση το συμφέρον των πελατών μας.

Αναλαμβάνουμε την ουσιαστική κάλυψη των σημερινών αλλά και μελλοντικών αναγκών της επιχείρησης σας για την τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Ασφάλειας, Αυτοματισμών Κτιρίων.

Μερικές από της υπηρεσίες μας είναι:

 • Ανάπτυξη δομημένης καλωδίωσης Πληροφοριακών Συστημάτων.
 • Ευρυζωνικά δίκτυα – Υποδομές και Υπηρεσίες και Ασυρματα δικτυα.
 • Εγκατάσταση υπηρεσιών AD, Mail, Web, Remote, VPN, FTP, DataBase Servers.
 • Αντίγραφα ασφάλειας (BackUp) σε NAS, Cloud servers.
 • Πολίτικη Προστασίας μέσο Firewall , Antivirus, Antispam.
 • Εγκατάσταση IP PBX τηλεφωνικά κέντρα, Call Centers.
 • Τοποθέτηση, Συστημάτων ελεγχόμενης πρόσβασης (Access Control), Συναγερμού, Κάμερες CCTV, Πυρανίχνευση.
 • Τοποθέτηση αυτοματισμό κτιρίου για την θέρμανση, ψύξη, φωτισμό κτλ.
 • Θυροτηλεοράσεις πολυκατοικιών.
 • Εγκατάσταση Wifi και RTV εκθεσιακών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων.
 • Μεγαφωνικά συστήματα αγγελιών και μουσικής με μετάδοση μηνυμάτων σε Super Market, ΚΤΕΛ.

Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από επαγγελματίες με υψηλά στάνταρ ποιότητας. Στην βάση μας έχουμε πάντα τις εξειδικευμένες λύσεις και μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις.

Η AllCom είναι από τις επιχειρήσεις που αύξησε το κύκλο εργασιών με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης.

Η προσέγγιση μας στο σύνολο των συστημάτων που εξυπηρετούν τις εγκαταστάσεις, δίνει την δυνατότητα να παραμετροποιήσουμε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες αλλάζοντας τα δεδομένα της αγοράς. Είναι γεγονός ότι το πελατολόγιο μας αυξάνεται από τις καινοτόμες λύσεις που εφαρμόζουμε και αυτό μας κάνει υπερήφανους.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία και στη συνεχή ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, οπού στα άμεσα σχέδια είναι η δημιουργία ενός άρτια οργανωμένου τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης.

Η συνεχές επέκταση του τεχνικού μας τμήματος είναι πρώτη προτεραιότητα.

Πιστεύουμε στις αξίες, πιστεύουμε ότι στον πυρήνα είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας, πιστεύουμε ότι κάνουμε την διάφορα και φιλοδοξούμε με αυτό το όραμα στο μέλλον.